Blades of Glory

Idag när jag stod och väntade på bussen blev jag mitt i allt jättesugen på att skrinna. ja, glida runt på is i skridskor helt enkelt. När jag kom hem upptäckte jag till min glädje att idag är den ENDA av veckans alla dagar de har friskrinning på kvällen. Fyfan vad härligt! Vi ses på Islandia kl. 19.00-20.30!


Mysiiik

Här kommer en kort Drum 'N' Bass-mix jag slängt ihop på Mixmeister;

http://www12.zippyshare.com/v/15278011/file.html


Ett gäng höstiga tunes som dunkas med lämna mellanrum nu när mörkret smyger sig på mycket tidigare på dagarna.
Kommentera gärna och säg om ni tycker musiken var bra eller dålig. Det är mera helheten och grejen att jag lägger upp mixar på min blogg som jag skulle vilja ha feedback på, och inte själva ihopmixningarna i detta fall, eftersom jag vet att de är lite slarviga i det här just i den här mixen. Nåja. som sagt. Vill ni ha mer, ska jag lägga av direkt? finns det något intresse alls? Kommentera gärna som anonym om det känns bättre. Var inte rädda för att lämna era fotspår i gästboken! (som på www.lunarstorm.se)

Halloween

Halloween närmar sig och jag är inte alls pepp på att spöka ut mig. Vad ska folk göra? Var är festen? Vad ska man klä ut sig till? woooot. jobbigt. Har på känn att kvällen kommer sluta i jägerställning tillslut ändå, vilket jag faktiskt skulle förtjäna efter 2 veckors nykterhet. ja, är jag inte duktig? :)

Här kommer en bild på förra årets utstyrsel iallafall:


NMC

Extremsporten NMC - Navigation Mark Climbing. Förra sommarens hit. Den uppkom i somras när jag, Adam, Jocke (Bronco, som han föredrar att kallas i extremsportssammanhang) och Axel var ute med Broncos båt på en tur i sensommaren när adam plötsligt kom på den nervkittlande idén att hänga i/bestiga en prick/sjömärke.

-Sporten går ut på att bestiga så många prickar och sjömärken som möjligt runtom Åland. (Fungerar såklart var som helst där det finns prickar)

-Bestigningarna måste dokumenteras för att gälla i tävlingssammanhang, så se gärna till att ha med en kamera när ni är ute på sjön, ifall suget för lite NMC blossar upp!

-Mindre tillgängliga sjömärken ger givetvis högre poäng. Hur de olika prickarna skall klassificeras är ännu inte riktigt klart.

-Ju ruskigare väder vid tiden för bestigningen desto extremare, d.v.s. fler poäng. Skillnaden mellan att bestiga ett märke vid stiltje och gassande sol och att bestiga ett i storm är enorm, alltså är även poängskillnaden också det.

-Överlag ger sjömärken med stora och många grepp färre poäng än de med få och små grepp. Klassificering av sjömärken inom detta avseende är inte ännu påtänkt, eftersom det såvitt jag vet, inte finns särksilt många utövare av NMC ännu.

-Vinterbestigning på tunn is avråder vi från!

-Poängskalor och dylikt får grunnas vidare på om vi märker ett blomstrande intresse.


Såhär kan en bestigning se ut. Detta är strax innanför Kobba Klintar någon gång på sensommaren '08;


Me getting the hang of it. No pun intended.

Och så hoppas jag se många människor hängandes i sjömärken nästa år :D


..........sjukt många poäng....


Paus

Som ni märker så bombarderar jag er inte med blogginlägg direkt. Så nu announcar jag det; jag har tagit paus. Redan. Vi får se om jag någonsin återvändar. Det kan bli idag, det kan bli imorgon, det kan bli nästa månad, det kanske aldrig blir. Tiden får utvisa.

Liten höstlovsrapport

Jag och staffan körde på tvåmannaförfest hos mig i onsdags. Det var supertrevligt! Kul att umgås med honom igen. Det var alltför längesen. Rolig utgång överlag blev det sen och efterfesten var nog av sådan art att det inte känns helt lämpligt att redogöra för den här, haha!

Blev kallad för "pappa" 3-4 gånger av en liten kille på Hesburger också dagen efter. Kändes lite för tidigt, haha. Och nästa gång jag blir kallad "pappa" av någon hoppas jag att det är av någon jag känner iallafall lite bättre. Eh..

Torsdagen ägnades helt åt recovery.

Idag (fredag) var jag med mor min och shoppade till Sthlm. Helt soft faktiskt. Nu har jag kommit hem och sitter vid datorn och är rastlös.

Är det någon som ska ut imorgon?

knashelg

Nämnvärt (nåja) från min helg:
  • Kom till iTech en (1) timme innan det öppnade. Hela kvällen kan väl beskrivas med ett ord: krikon. Adam blev utslängd utan orsak och det var ju fruktansvärt frustrerande när man inte ens fick någon förklaring av vakterna. I övrigt en skön kväll!
  • Såg en bjässe till älg i jomalaskogarna. Den satt i diket och chillade tills den fick syn på bilen. Då ställde den sig upp och sprang in i skogen istället.



Vem skulle inte vilja ha den här mysgossen på sin krog liksom?

U-Turn

Jag fattar inte riktigt vad som håller på att hända med mig. För en cirka en vecka sen tog jag upp gymmandet igen efter nästan ett års uppehåll, inte riktigt, men nästan. Sedan dess har jag blivit överaktiv (för att vara Marcus Borenius iallafall) och börjat gymma ofta och t.o.m. försökt fara ut och springa.

såhär har mina senaste dagar sett ut:

förrgår: gym
igår: tänkte jag fara ut och springa, jag sprang halva vägen, och kom på att det var omöjligt att springa hem också, så jag fick power walka hem (det var i samma veva jag kom på att jag skulle sluta röka också). Konditionen var helt bedrövlig alltså.
idag: power walk före frukost. Gym efter skolan.

Nikotinstatus: Har inte rökt sen cirka kl 13 igår (onsdag) och inte snusat sedan igår innan jag gick och lade mig. har kommit på att jag ska försöka hålla mig helt utan nikotin. Dock ska jag köra på festtjob. så får det bli.

iTech imorgon också. Jävlar vad trevligt!
Be there!

Rapport 1

Jag har nu varit utan cigaretter i cirka 4 timmar. Det känns bra.

Fimpa röken, behåll glöden!

Kära bloggläsare, idag har jag börjat sluta röka, och ni är mina vittnen! Jag har inte riktigt bestämt mig för hur sträng jag ska vara. Feströka, är det okej eller vad säger ni?


No more! Observera gangstergreppet!

Tomten är far till alla barnen

Det var tre alkisar på bussen imorse när jag skulle till skolan.
Ett minnesvärt citat som jag råkade snappa upp:
"jooo... vad heter den nu.... Tomten är far till alla barnen! det är ju en skitbra film men lite komplicerad. men fysatan vad jag hatar när folk far hem tidigt för att se den på TV istället för att stanna och supa och umgås!"


Rufus

hahah, idag sade Martin vid mellanmålet:
"Mackan, du ser lite ruffig ut idag, som en bad boy.. med ett gott hjärta"
själv kände jag mig mest risig faktiskt, men det är ju kul att få höra att man är en bad boy.. MED ETT GOTT HJÄRTA.
Totally made my day.

Godnatt comrades!

The Orb

"...all of the dangers which you have feared are unnecessary productions of your mind. Whether you experience heaven or hell, remember that it is your mind which creates them."

- Dr. Timothy Leary

LAN

Ja, ett litet LAN kan man nog kalla det. Gårdagens aktivitet. Vi samlades hos Oscar W och spelade lite oldskool-games. Speciellt Age of Empires. Riktigt sweet var det. Nostalgi. De andra intog "jägerställningen*" medan jag var chaufför, strongt av mig, eller hur?


*att inta jägerställningen; att berusa sig/häva sig i fyllan/bli på sniskan (behöver dock inte nödvändigtvis vara på Jägermeister)
ex.
"Ska du inta jägerställningen ikväll då, Karlsson?"
"Jodu Conny, jag ska bli riktigt skita!"


Jägerställningen kan lätt misstas med Jägarställningen, som ses ovan på bilden, men detta är alltså två helt skilda fenomen!

Djur i hatt!

Skulle egentligen haft Teater idag, men jag var inte särskilt sugen på att spela tupp, vilket det var tänkt att jag skulle göra. det är inte samma känsla i gruppen jag går i nu som i den grupp jag hade teater1 med. Det känns bara krystat och obekvämt. vet någon om man får avbryta kurser i Ålands Lyceum om man har 75 kurser redan?

<------ Jag

Oldies

Mongo i olika skepnader:

1952

1954

1964

1968

1970

1976

1990


Vilket år var bäst?




http://www.yearbookyourself.com/

Chilla

Ett Kääbrä-citat:

"Om jag skulle få vara ett djur skulle jag vara en katt, för då skulle man kunna chilla hela tiden."

Well said, Kääbrullen

här ser vi Sune som chillar loss i min säng
Här ser vi Sune som chillar i min säng.

RSS 2.0