Bilder #2


1. Alfons leker i snön #1


2. Alfons leker i snön #2 (jag behöll märket på hans tröja gult på hans begäran)


3. Skejtare i Humlegården (Den som först gissar rätt på vilket trick han gör ska få ett kex av mig vid tillfälle)


4. Abstrakt #1


5. Abstrakt #2


6. Nej, jag tröttnar aldrig på vattendroppar


7. Jag vet inte riktigt om jag gillar den här bilden så mycket egentligen, men jag upptäckte att det fanns en snökristall mitt i snön. Jag har faktiskt aldrig sett en snökristall som verkligen ser ut sådär. Tänkte att jag skulle posta bilden bara därför!


8. Färjor i hamnen


9. Något slags självporträtt och bloggreklam i samma veva. "Hur fan tänkte jag här?" kan jag lätt tänka ibland när jag ser den här bilden.


10. Något slags tribute jag gjorde till Mobys låt Porcelain mitt i natten när jag satt med den på repeat. Måste säga att jag gillade slutresultatet ganska mycket ändå, även fast det finns några saker jag skulle ändra på om jag inte varit så dum och slängt photoshopfilen med alla lager. Skulle ta år att försöka trixa ihop samma grej igen då jag inte riktigt minns hur jag gjorde.

Kritik, positiv som negativ och gärna konstruktiv, uppskattas som vanligt mycket!

Inatt har jag fotograferat vatten

Såhär kan det se ut när man fångat vatten på bild





Glöm nu inte att dricka varannan vatten!
God natt!


Här kommer ännu mer vatten!


Mormorsgumman

Ibland kommer min mormor och tittar in. Hon brukar då lämna en bunt med tidningar i vilka hon har tyckt om en artikel så mycket att hon tycker att jag ska läsa den. Ett problem är att hon inte markerar artikeln eller berättar vilken det är. Idag var hon här en sväng men lämnade inga tidningar. Däremot hade hon fyndat denna på Sparhallen:



När jag hittade den hängde den ju förstås som den första bilden. Nu har jag ju den som på bild 2 såklart. Man är väl tuff.

Bloggdesign

Bloggdesign är ju förjävligt. Ska det inte vara lätt? Jag har en skön svart design på G men jag hittar banne mig inte var man ändrar textfärgen till något annat än svart. Det känns lite för jobbigt att måsta markera texten för att se den tycker jag.

Passar på att bjuda på en bild jag tog idag. Att den är redigerad är ingen hemlighet heller.


Crazy eyes


Nytt försök i PS

RSS 2.0