Shadowplay


1. Morgongymnastik


2. "Härskaren" (hahaha)


3. Fotografen

Dagistanten

Jag har blivit dagistant fr.o.m. idag till veckans slut. Vi får se om jag kan bete mig så att de vill ha mig kvar ett tag till efter det. men tills vidare är det fredag som gäller. Att jobba med barn är roligt men dagis var annorlunda än vad jag hade trott på flera olika vis. Mest positiva vis faktiskt! Barnen var fortfarande hövliga och vet lite hut på dagis märkte jag. Det gillar jag.

Passar på att slänga in en bild jag tog för två nätter sen när jag var ute och testade ta bilder med lång slutartid i mörkret. Såhär kan det se ut t.ex;



Fotboll

Var och lattjade lite boll med affe idag till "bollfortet" vid Bomans Ängar. Alltid kul att kicka lite boll!


spex


spex

Nytt försök!


Emil Mattsson


Calle Holm


Fredrik Sundbäck


Jag hade varit så underbart smart. Bilden i mitten var egentligen större än 8 MB vilket de inte får vara om man vill ladda upp dem.. WAY TO GO!

Skate

Var och skejtade lite med några krappar i (måndags?). Tyvärr har blogg.se beslutat sig för att inte tillåta mig att ladda upp fler bilder tydligen. Jag ska fortsätta truga varje dag för att se om det skulle kunna släppa. Håll till godo!

Självporträtt-ish

Passar på att slänga upp ännu en överdriven Photoshopkreation! Jag gör nästan bara såna där överdrivna saker nuförtiden. Jag vet inte om det är snyggt eller alldeles för överdrivet. Lite tuffa blir vissa ändå tycker jag!


De kinesiska tecknen är bara stylish sen, jag vet tyvärr inte vad dom betyder. haha

Hissa eller dissa, gott folk!

RSS 2.0