Bilder #1

Till julklapp fick jag en kamera. En Canon EOS 1000D närmare bestämt. Efter påtryckningar utifrån bestämde jag mig för att det var dags att ladda upp lite bilder. Lite allt mellan himmel och jord. Hoppas ni gillar't!


1. Sune


2. Frost #1


3. Frost #2


4. Obligatorisk vattendroppe


5. Mina ögon


6. Några gamla parfymflaskor


7. Himmel, nyårsdagen


8. Home, sweet home

9. Utsläpp


10. Bensinmack (ser någon vilken?)

IT

Min databas i Access ser helt förjävligt ut. Förra gången sov jag lite vid datorn och det blev lite som det blev. rutor som ligger på varandra med test och t.ex. ett formulär som skulle hetta "Resenärer Huvudformulär" hette i mitt fall "Resenärer bokningdfsh hrm". Stabilt.


Avskedshelg

Efter endast tre dagars användande av Spotify kunde min polare Oregano inkassera 5 invites på Spotify. Egentligen borde han inte ens få några invites att dela ut eftersom han inte betalar för sitt konto. Konstigt, men jag lider inte. Tvärtom så fick jag en av hans invites, och det är jag mäkta tacksam för. Spotify är ju underbart. Tack för det Oregano! Sen vill jag passa på att tacka Oregano för festen i fredags, Oscar W för efterfesten och husrummet samma natt. Lördagen gick i nykterhetens tecken men var riktigt rolig för det. Laddade upp med skön bastu i goda vänners lag hos Oscar W och sedan bar det av till Oregano på efterfest för ett soft avslut med Spotify och allt från Kristofer Åström och The Solution till Eddie Meduza och Sisqo (Thong Song såklart!). Imorgon drar det sista lasset hem till sina "studieorter". Det borde innefatta O och S. Slött. Riktigt slött. Ett dunderavslut fick vi åtminstone till!

Vill dessutom passa på att tacka för nya musikaliska upptäckter som Glasvegas och framför allt Veronica Maggio!

D O



svart långärmad tröja - KappAhl (fick den av karonkakommittén för att de tyckte jag använde linne för ofta, tack karonkakommittén, jag gillar den skarpt!)

slitna jeans 501 - Levi's (öppna knappar supertrendigt 2009, även en självklarhet vid hemmachillaxande)

kalsonger - Björre B.

långkalsonger - okänt märke

fjunskägg - Christopher B.

Always on time!


Två av mina favoritjulklappar! heheheh

Eftersom jag haft rätt dålig inspiration till att skriva något på sistone så funderar jag på att börja lägga upp lite bilder på bloggen åtminstone, om inte annat. Vad säger ni? Är det någon som vill se lite naturbögerier och diverse pretentiösa kompositioner samt ett fåtal vattendroppar i macrotappning o.s.v.? Räck upp en hand isåfall!

RSS 2.0